"Вибачте, ми не приймаємо громадян Росії": У Варшаві готель відмовився поселяти російського туриста

Українська телеведуча Яніна Соколова розповіла про красномовний інцидент, який в повній мірі демонструє відношення поляків до громадян РФ. Вона стала свідком того, що росіянина не поселили до польського готелю, передають Патріоти України.

Працівника на рецепції не переконали навіть слова гостя про те, що він нібито брав участь в антивоєнних мітингах. Про це авторка розповіла на власній сторінці в Facebook. Неприємна для росіянина ситуація відбулася в столиці Польщі – Варшаві. Журналістка випадково наштовхнулася на гостя, що в цей час намагався заселитися до готелю.

"Рецепція готелю.

– Вибачте, ми не приймаємо громадян Росії.

– Але я ходив на мітинги.

– Залиште приміщення готелю", – процитувала діалог, свідком якого випадково стала, Яніна Соколова.

Українка, за її словами, не змогла залишитися осторонь і почала свій "монолог", після чого росіянин спішно зник з поля зору.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...