"Вибачте нашу країну за це": Опубліковано тюремний лист Юлії Кузьменко матері Шеремета (фото)

Волонтерка написала, що не буде намагатися переконати матір загиблого журналіста Людмилу Шеремет у своїй невинності, оскільки висновки про це повинно бути зроблено за підсумками експертиз.

Юлія Кузьменко. Фото: ЕРА.

Волонтер і військовий медик Юлія Кузьменко, яку заарештували у справі про вбивство відомого журналіста Павла Шеремета, написала лист матері загиблого. Лист опублікував в Facebook її адвокат Владислав Добош, передають Патріоти України.

"Я просто хочу висловити Вам моє щире співчуття. Ви пережили те, що боїться пережити кожна мати більше всього на світі. Смерть своєї дитини. Ви три роки після цього спостерігали імпотенцію нашої структури МВС у розслідуванні його смерті. Вибачте, але Вам доведеться знову побачити, що з смерті вашого сина роблять шоу з нашою участю. Вибачте нашу країну за це. Я просто побажаю того, щоб одного разу перед Вами поставили справжніх вбивць і Ви могли б подивитися їм в очі. Тримайтеся", - йдеться в листі.

Крім цього, вона написала, що не буде намагатися переконати матір загиблого журналіста Людмилу Шеремет у своїй невинності, оскільки висновки про це повинно бути зроблено за підсумками експертиз.

Велика п'ятниця Страсного тижня: Найсуворіший день Великого посту. Традиції, особливості, прикмети

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:58

Велика п'ятниця - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця чи Велика п'ятниця - це найсуворіший і найскорботніший день великого посту. Це - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця - це остання п'ятниця Великого посту перед святом святої Пасхи. П'...

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...