"Вибачте, що так мало": Воїнів з волинської бригади розчулив грошовий переказ школяра

Воїнів з волинської 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого зворушив грошовий переказ дитини, який вони отримали на свій рахунок. Про це повідомляється на сторінці Князівської бригади у Facebok, передають Патріоти України.

Зазначається, що школяр перерахував на рахунок воїнів 30 гривень. "Хлопці, вибачте, що так мало. Я лише школяр, тож кидаю, що є. Бережіть себе. Дякую вам за те, що ви є", - написав хлопець.

У бригаді повідомили, що вирішили не вказувати ім'я та прізвище хлопчика. “Але ми плакали, читаючи цю виписку з банку”, - йдеться у дописі бригади.

Воїни додали, що пишаються згуртованістю українців та їхньою вірою в ЗСУ. “Ми з максимальною користю використаємо кожну надіслану вами гривню, - як було написано в ваших банківських виписках: “На зворотні квитки москаликам”, “На пулі для ї#аної руссні. Слава Україні”, “Допомога ЗСУ(Богу)”.

Американський університет присвоїв коту за "видатні заслуги" докторський ступінь

неділя, 19 травень 2024, 10:00

Університет Вермонта присвоїв почесний ступінь "доктора" коту Максу, якого так люблять студенти. Про це у суботу, 18 травня, повідомляє видання Нuffpost. . Вказуэться, що кіт отримав ступінь за "полювання на мишей та популярність серед студентів". . ...

Е-кабінет військовозобов’язаного в Україні: Як його зареєструвати та чи замінить він похід до ТЦК

неділя, 19 травень 2024, 9:05

У суботу, 18 травня, в Україні почав почати працювати електронний кабінет військовозобов’язаного. Він є одним із нововведень, прописаних у нещодавно прийнятому законі про мобілізацію. Юрист компанії MORIS Ростислав Соботник розповів УП, як працюватиме ...