"Ви*бали москалів, що може бути краще?": Президент ФК "Карпати" відреагував на перемогу Бельгії над Росією (відео)

Президент львівських "Карпат" Олег Смалійчук прокоментував розгромну перемогу збірної Бельгії над Росією в 1-му турі Євро-2020. Своїми емоціями Смалійчук поділився з YouTube-каналом "Брутальний футбол", передають Патріоти України.

"Ви*бали москалів, що ще може бути краще?", - сказав Смалійчук.

"Я сподіваюся, що Росія зіграє так, щоб ми з ними зустрілися. Росія не вийде з групи? Ну, нехай шукають другого шансу. Ми-то вийдемо точно", - додав він.

Смалійчук також відповів на питання про те, як він ставиться до того, що говорять в ефірі російських телеканалів: "Я не знаю, хто і що говорить. Я всяких мишей навіть не дивлюся. Я з президентом "Руху" Григорієм Козловським дивився футбол (Бельгія - Росія, - Прим.), нас об'єднує ненависть до москалів. Це найголовніше".

"Примирення з президентом "Руху"? Коли у нас є спільний ворог, ми завжди будемо разом і будемо проти цього ворога".

Обережно! Відео містить ненормативну лексику!

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...