Вибіг на дорогу: На Одещині водійка на швидкості на смерть переїхала 6-річного хлопчика

У Ренійській громаді Одеської області водійка на смерть збила 6-річного хлопчика. Про це повідомили в Ізмаїльському районному відділі поліції Одещини, передають Патріоти України.

Автопригода сталася в межах села Орлівка. "37-річна водійка легковика "ВАЗ" не вибрала безпечну швидкість та здійснила наїзд на 6-річного хлопчика, коли той вибіг на дорогу. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди дитина отримала травми, які, на жаль, виявилися несумісними з життям. Хлопчик помер у лікарні", - повідомили у поліції.

Після смертельної аварії зі збиттям дитини місцеві жителі перекрили трасу "Одеса - Рені". Протестувальники вимагають від місцевої влади встановити тут обмежувачі швидкості і ретельніше стежити за дотриманням правил дорожнього руху. Адже такі аварії там, на жаль, не рідкість.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...