Вибігли за хвилини до влучання ракети в будинок: У Львові дивом врятувалася родина журналістів з дитиною

У четвер, 6 липня подружжя журналістів Павло Вуєць і Наталія Сокирчук дивом врятувалися, вони мешкали на верхньому поверсі будинку у Львові, в який влучила російська ракета. Голова Національної спілки журналістів Павло Томіленко заявив у Facebook, що подружжя за кілька хвилин до влучання російської ракети вибігло з квартири разом із сином, передають Патріоти України.

«Вони за кілька хвилин до влучання окупантської ракети по будинку вибігли з квартири разом із сином. Тепер у колег немає ні житла, яке вони знімали у Львові, переїхавши через вторгнення з Києва, ні автомобіля. Зате живі», — зазначив він.

Видання Главком повідомило, що Павло Вуєць працює у ньому журналістом з моменту заснування видання. Його дружина, Наталія Сокирчук, до весни 2023 року також працювала кореспонденткою Главкома.

До повномасштабного вторгнення Росії Павло разом із дружиною та дитиною проживали у столиці. Проте 7 березня 2022 року родина евакуювалася до Львова. У ніч на четвер, 6 липня, в усіх областях України включно з Києвом оголошували повітряну тривогу. У Львові уламки російської ракети влучили в житловий будинок. Уже відомо про чотирьох загиблих. Також повідомлялося про пошкодження об'єкта критичної інфраструктури.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...