"Вибір був між поганим і жахливим": Симоньян вступилася за рішення Кремля щодо Пригожина і відправила закони "йти лісом"

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян заявила, що немає нічого страшного в тому, що власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин залишається на волі після влаштованого ним заколоту в РФ. За її словами, російські закони можуть "йти лісом" - головне, щоб громадянської війни не було, передають Патріоти України.

Про це Симоньян сказала в ефірі російського каналу "Росія-1". У довгому монолозі пропагандистка заявила, що в громадянських війнах "немає тих, хто переміг і програв", а є лише колосальні втрати

"Вибір був між поганим і жахливим. Так буває в житті у кожного, хто колись керував хоч чимось, хто дітей виховував. Страшніше громадянського протистояння не може бути нічого, включаючи тим більше порушення якихось юридичних норм", – сказала Симоньян.

Вона також відповіла росіянам, обуреним тим, що Пригожина після порушення десятків законів РФ "відпустили до Білорусі". Зокрема, пропагандистка заявила, що юридичні норми – "це не заповіді Христові та не скрижали Мойсеєві" і їх "пишуть, щоб вони захищали правопорядок та стабільність у країні".

"І якщо у якихось виняткових критичних випадках виходить так, що юридичні норми перестають виконувати свою функцію, а виконують зворотну, то вони йдуть лісом, тому що їх писали люди, не передбачаючи такої ситуації", – сказала Симоньян.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...