Вибори 2019: Астролог озвучив цікавий прогноз

Вибори президента України 2019 не принесуть особливих змін жителям країни. За словами астрологів, 31 березня - день, коли українці будуть вибирати президента, з одного боку позитивна дата. За місячним календарем це день Черепахи, яка є символом спокою, стійкості світобудови, непорушності пізнання і світу. Астрологи кажуть, що в цей день на сході України навіть не повинні стріляти, повідомляють Патріоти України.

А ось для процесу голосування цей день мало не найгірший."У цей день символ бюлетенів і підрахунків (Меркурій) буде з'єднуватися з Нептуном. Тому можуть бути фальсифікації, підступи..." - каже астролог Влад Росс в коментарі ТСН.

Явка виборців 31 березня буде високою, упевнений фахівець. Але при цьому є ризик того, що рішення українців будуть дуже емоційними і імпульсивними. Через це українці можуть випадково проголосувати не за того кандидата, якого вони дійсно хотіли бачити на посаді президента.

"Весна - це завжди імпульсивність, спонтанні рішення. Ніхто ніякі програми читати не буде, і все буде прийматися в останній момент", - впевнений Влад Росс. За словами астрологів, більше позитивних змін українцям принесуть парламентські вибори. А вже в 2022 році в Україні буде грандіозний економічний підйом. Також країні запропонують вступ у НАТО і Євросоюз.

Джерело: ТСН.ua

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...