Вибух автобуса у Воронежі: Постраждалі скаржаться на дивну металеву стружку, яка пронизала їхню шкіру (відео)

Постраждалі внаслідок вибуху автобуса у російському Воронежі, скаржаться на дивну металеву стружку на шкірі. Відповідне відео опублікував Telegram-канал видання Baza, передають Патріоти України.

За словами однієї з них, дуже дрібні шматки металу, які нібито неможливо витягнути, застрягли в її ногах. Деяким постраждалим заявили, що найближчим часом у них візьмуть аналізи зі шкіри.

Біоматеріали після цього будуть відправлені на дослідження, яке визначить джерело їх виникнення, а також хімічний склад.

Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...

Рідкісний вид рептилій - на межі зникнення: На Кубі коти взялися винищувати... крокодилів

субота, 18 травень 2024, 23:02

Здичавілі коти вважаються одним із найпроблемніших інвазивних видів, який загрожує тисячам інших видів тварин у дикій природі. Нове підтвердження цьому представили кубинські фахівці, які звинуватили безпритульних кішок у масовому вбивстві дитинчат рідк...