Вибух багатоповерхівки в Новій Одесі: Під завалами знайшли ще одного загиблого

Вибух будинку в Новій Одесі: під завалами знайшли другого загиблого

З-під завалу на місці вибуху в будинку в Новій Одесі рятувальники витягли тіло ще одного загиблого. Постраждали три людини, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ДСНС.

Один з постраждалих з переломом передпліччя був госпіталізований, двоє знаходяться в шоковому стані, після обстеження від госпіталізації відмовилися.

Також уточнюється, що з будинку проведена евакуація 54 осіб.

"На даний час підрозділами ДСНС із залученням важкої інженерної техніки (2 крани) тривають роботи з демонтажу зруйнованих елементів конструкцій будинку та пошуку можливих 2 заблокованих осіб із залученням кінологічної групи", - додали у відомстві.

Нагадаємо, в п'ятиповерхівці м.Нова Одеса стався вибух. За попередньою інформацією, причиною інциденту став вибух газу.

Рятувальники знайшли тіло жінки. Зруйновано дві квартири на четвертому і дві квартири на п'ятому поверхах.

Правоохоронці відкрили кримінальну справу за фактом вибуху.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...