Вибух біля багатоповерхівки у Дніпрі: У поліції розповіли подробиці інциденту (фото, відео)

У Дніпрі сьогодні ввечері прогримів вибух - на Запорізькому шосе неадекватний чоловік викинув з вікна квартири гранату. Про це передає "Днепр оперативный", публікуючи фото і відео з місця інциденту, передають Патріоти України.

На місце прибули поліцейські й оточили територію. Повідомляється, що в результаті вибуху постраждала як мінімум одна дитина - його забрали в лікарню.

За неофіційною інформацією, зловмисник забарикадувався в квартирі. Затримати його вдалося в результаті проведеної спецназом операції.

Після затримання стало відомо, що хуліган перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. За місцем його проживання, за даними ЗМІ, знайшли іншу зброю. Через вибух пошкодження отримали припарковані автомобілі. У мережі з'явилося відео інциденту і фото затриманого.

У прес-службі обласної поліції підтвердили поранення 11-річної дитини. Повідомляється, що правоохоронці встановлюють обставини вибуху та особу зловмисника.

Пізніше в поліції підтвердили факт затримання й розповіли про зловмисника. "Затриманим виявився 54-річний місцевий житель. Як встановили правоохоронці, чоловік перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння кинув предмет схожий на гранату з вікна квартири на сьомому поверсі будинку. За місцем мешкання злочинця правоохоронці виявили ще дві гранати та набої, зараз обшук триває. Наразі чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...