Вибух київської багатоповерхівки: Більше жертв та вигляд зруйнованого будинку зсередини (відео)

Знайдено третього загиблого під час вибуху будинку у Києві

Рятувальники виявили тіло третього загиблого під час вибуху десятиповерхового житлового будинку в Дарницькому районі Києва, повідомляють Патріоти України з посиланням на Державну службу України з надзвичайних ситуацій. Загиблим є чоловік. Перед цим виявили тіла двох жінок. Інших подробиць рятувальники наразі не давали, зазначають Патріоти України.

"Станом на 20:00 в Дарницькому районі по вулиці Соломії Крушельницької, 1/5 в десятиповерховому житловому будинку знайдено третю загиблу особа чоловічої статі", – сказано в повідомленні.

Тим часом мешканці зруйнованого будинку на Позняках, у Києві, дозволили журналістам оприлюднити відео будинку зсередини. Кадри опублікував журналіст NEWSONE Богдан Амінов на своїй сторінці в Facebook.

Кореспондент попереджає, що відео використовується ненормативна лексика.

Як можна помітити на відео, стан квартир — жахливий, від них не залишилося практично нічого. Меблі та техніка, яка перебувала в квартирах, розкидана від вибуху, а стіни, підлога і стеля також зруйновані.

Відео з місця події також опублікувала пресслужба ДСНС.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...