Вибух на дитячому майданчику під Дніпром: Медики розповіли про стан постраждалих дітей

Двох дітей, які постраждали від вибуху на Дніпропетровщині, прооперували. Ще двох оперують. Про це на своїй офіційній сторінці у Facebook розповів голова Дніпропетровської облради Гліб Пригунов, повідомляють Патріоти України.

«Двох найважчих вночі прооперували. 16-річний хлопець все ще на штучній вентиляції легенів, але лікарі говорять, що стабільний. 5-річний малий - в свідомості. Ще двох зараз почали оперувати», - повідомив він.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині під час гри на майданчику з невідомим предметом прогримів вибух, у результаті чого шестеро дітей отримали травми різного ступеню тяжкості. Подія сталася 1 липня близько 20:00 на дитячому майданчику у селі Пашена Балка Дніпровського району.

Розслідування даного факту ведеться за двома статтями Кримінального кодексу України - ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 264 (недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів).

Причиною вибуху на Дніпропетровщині, у результаті чого постраждали діти, за попередньою інформацією, стала ручна граната.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...