Вибух на газопроводі у Полтавській області: Чи загрожує щось транзиту до Європи

Аварію на магістральному газопроводі ОГТСУ "Уренгой-Помари-Ужгород" у Полтавській області було локалізовано. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-службу ДСНС у Telegram.

Зазначається, що 9 січня о 15:53 на полі поблизу с. Халепці Лубенського району сталася розгерметизація газопроводу "Уренгой-Помари-Ужгород" з послідуючим факельним горінням. О 16:05 було перекрито подачу газу на цю ділянку. Попередньо жертв та постраждалих немає.

Уточнюється, що до гасіння було залучено 40 людей о/с та 7 одиниць техніки ДСНС. При цьому для особового складу ГУ ДСНС у Полтавській області було оголошено "Збір-Аварія".

Також на місце події викликали мобільно-оперативну групу на чолі з начальником ГУ. Додатково готується до виїзду відділення протифонтанних робіт АРЗ СП ГУ ДСНС у Полтавській області.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...