Вибух на проспекті у Харкові: Спливли подробиці про жорстокість підозрюваного та стан постраждалих

Чоловік побив і вигнав з дому власну бабусю.

Харківський зловмисник, який напередодні ввечері влаштував вибух на проспекті Гагаріна, перед цим побив і вигнав з дому власну бабусю. Про це йдеться в сюжеті "Сьогодні", передають Патріоти України.

За словами місцевих жителів, затриманий часто випивав і чіплявся до молоді. Жив він з бабусею Надією, яка також страждала від його агресії. Журналісти зустріли її, коли та намагалася потрапити додому.

"Бачите, як вдарив. І під дупу - "йди на**й звідси". Вибачте, я кажу, як він мені говорив. А то, каже, як у*бу - то ти і ніг не піднімеш. Ну, я і пішла", - розповіла жінка.

Зараз йому загрожує покарання аж до довічного ув'язнення - за замах на вбивство і незаконне зберігання боєприпасів. Майже всі постраждалі під час вибуху отримали незначні поранення і перебувають під наглядом медиків. Найбільше постраждав 18-річний юнак - з нього витягли не менше 10 осколків гранати.

"Він терміново прооперований. Видалені всі осколки. Нині стан пацієнта середньої тяжкості, стабільний. Прогноз на одужання сприятливий", - зазначив заступник головлікаря Борис Мамаєв. Примітно, що сам чоловік, який кидав гранату, від вибуху не постраждав.

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...