Вибух під Києвом: Усе навколо було всипане людськими рештками, паркани зім'яло, наче папір (відео)

Припускають, що такі наслідки могла спричинити міна.

Зранку на одній із вулиць столичного передмістя - Боярки - пролунав вибух, унаслідок якого загинула людина, повідомляють Патріоти України.

Вирву, яка утворилась на місці вибуху, вже засипали. Проте інші руйнування залишаються. У будинках поруч вибило не лише шибки, але й руйнувало цегляні стіни, паркани навколо зім’яло наче паперові.
Нині на місці працюють вибухотехніки та комунальники. Останні лагодять мережу, бо також був зруйнований трансформатор, поки мешканці залишаються без світла.
Місцеві розповідають, що прокинулись від потужного вибуху о 4-й ранку, у багатьох їхніх будинках вибило шибки. Вже на вулиці побачили масштаби руйнування. Заявляють, що думали, що це був вибух від якоїсь ракети. Місце було вкрите людськими рештками і частинками одягу. Оперативникам довелося збирати їх з городів.
Поліція підтверджує смерть однієї людини, але поки що немає припущень не тільки, хто це був, а навіть щодо статі загиблої особи. Припускають, що такі наслідки могла спричинити міна.
Джерело: ТСН.ua

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...