Вибух пролунав зовсім поряд: Фронтмен гурту "Антитіла" та волонтер Тарас Тополя заявив, про замах на вбивство

Під підозрою корупціонери Міноборони

Фронтмен гурту "Антитіла" та волонтер Тарас Тополя заявив, що його намагалися вбити. Про це музикант написав у Facebook, зазначають Патріоти України. За словами музиканта, інцидент стався на минулому тижні. "Увечері за адресою Парково-Сирецька, 11 в декількох метрах від мене, коли я повертався з аптеки, спрацював вибуховий пакет", – розповів він.

Тарас зазначив, що не хотів з особистих причин надавати інциденту розголосу, але додав, що правоохоронці записали свідчення свідків і зафіксували пригоду.

Також повідомив, що його діти залишаються під державною охороною, а за ним ведуть спостереження і прослуховують телефон. Все через те, що чоловік активно намагається домогтися обов'язкової вакцинації військових в ДР Конго.

"Мені також наполегливо порадили, заради власної ж безпеки, зменшити обороти, тому що вакцини і медицина – це лише "вершина айсберга" корупційної вертикалі дуже серйозних людей і на кону сотні мільйонів гривень", – розповів Тополя, додавши, що не боїться жодних погроз.


В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...