Вибух у багатоповерхівці у російському Ярославлі: Кількість жертв збільшилась

В результаті вибуху в багатоповерховому будинку в російському місті Ярославль загинули три людини. Про це повідомляє ресурс "76.ru", зазначають Патріоти України.

Рятувальники продовжують операцію з порятунку людей з-під завалів. Відзначають, що там є живі, вони кричать і просять про допомогу.

На місці трагедії вже знайшли тіла трьох людей - їх особи встановлено. Одна із загиблих - викладачка художньої школи "Канцона" Олена Калошина.

Також знайшли тіло другої жінки. А пізніше було знайдено 8-річного хлопчика, він, на жаль, помер від отриманих травм.

Багато мешканців будинку, яких евакуювали, на ніч поїхали до родичів. Тих, хто залишився зовсім без даху над головою, розмістили в готелі "Которосль".

22 серпня фахівці визначатимуть стан житлового будинку.

Нагадаємо, трагедія сталася 21 серпня за адресою вулиця Батова, 5. У 10-поверховому будинку стався вибух газу. Завалено поверхи з 6 по 1. Уламки вікон валяються в десятках метрах від будинку. У машинах, які стояли поруч з будинком, вибуховою хвилею вибило скло.

Як повідомляв "Апостроф", в Одесі в ніч на 16 серпня прогримів вибух в житловому будинку на вулиці Асташкіна, 7. Камера відеоспостереження зафіксувала чоловіка, який міг його організувати.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...