Вибух у квартирі під Дніпром: З'явилася трагічна новина про долю депутата

Депутат міської ради Новомосковська Дніпропетровської області Андрій Олександрович помер в лікарні. Туди його доставили після вибуху в його власній квартирі. Як пишуть місцеві ЗМІ, загиблий також працював журналістом в одному з міських видань, передають Патріоти України.

За даними його колег, чоловік в результаті вибуху і пожежі отримав сильні опіки I-II ступеня, медики боролися за його життя, але врятувати не змогли. Відомо, що чиновнику було 39 років.

За попередньою версією, чоловік цілеспрямовано влаштував вибух в своїй квартирі. Крім нього в той момент в оселі нікого не було. Місцеві ЗМІ зазначають, що останнім часом загиблий був замкнутим в собі і досить небагатослівним.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...