Вибух в Єревані: Постраждала 61 людина, є загиблі

У столиці Вірменії Єревані стався гучний вибух у торговому центрі "Сурмалу". Загальна кількість постраждалих зросла до 61, троє людей загинуло. Про це повідомляє Радіо Азатутюн, передають Патріоти України.

"На цю мить відомо, що внаслідок вибуху загинули троє людей: дві жінки та один чоловік. За словами чиновника, усі вони середнього віку.", - йдеться у повідомленні.

Також є повідомлення про зникнення безвісти 20 громадян. Внаслідок вибуху травмувалась 61 людина. "На цю мить у різних медичних центрах проходять лікування 24 постраждалих. Їхній стан оцінюється як середньої тяжкості", - повідомляє видання.

Раніше про вибух повідомляла вірменська агенція NEWS.am. Як йдеться у повідомленні, в неділю, 14 серпня 2022 року, у столиці Вірменії Єревані стався гучний вибух у торговому центрі "Сурмалу".

"У Єревані у торговому центрі "Сурмалу" стався вибух. На місце виїхали шість бойових пожежно-рятувальних загонів, оперативники Національного центру управління кризовими ситуаціями, черговий психолог. За попередніми даними, стався вибух, який спричинив пожежу, є постраждалі", - пише агенція.

За попередньою версією, два потужні вибухи з пожежею та обваленням будівлі сталися на складі піротехніки.

Попередньо за даними вірменської агенції Anewsarmenia.am, за повідомленням МОЗ Вірменії кількість постраждалих внаслідок вибуху в ТЦ "Сурмалу" в Єревані досягла 57 людей, з них 36 – у стані середньої тяжкості. "За останніми даними МНС загинула 1 людина, постраждали – 57… Потерпілих у вкрай тяжкому стані немає, стан інших оцінюється як задовільний", - пише агенція.

Також зазначається, що гасіння пожежі проводиться на 4 ділянках, до робіт залучено 14 водовозів мерії, 8 вантажівок та 3 трактори, а також 22 бойові розрахунки.

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...