Вибух у квартирі у Києві: Поліція поділилася новими трагічними подробицями (фото)

38-річна жінка, яку із тяжкими пораненнями доставили у лікарню, померла через кілька годин.

38-річна жінка, яка постраждала від вибуху гранати у власній квартирі у Києві, від завданих травм померла в лікарні. Про це повідомили в Нацполіції, передають Патріоти України.

Відомо, що чоловік, який під час сварки із своєю цивільною дружиною, підірвав гранату, помер на місці, а 38-річну жінку з пораненнями різного ступеню тяжкості у непритомному стані було госпіталізовано до медичного закладу. Через кілька годин від тілесних ушкоджень жінка померла.

Слідчо-оперативна група встановила, що вибух стався на кухні, коли у приміщенні знаходилися загиблі. З місця поліцейські вилучили залишки та фрагменти, схожі на уламки від гранати, які направили для проведення експертизи. Наразі з’ясовуються обставини, які призвели до трагічних наслідків.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції інформація за даним фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 15 п. 5 ч. 2 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статей передбачає до 15-ти років позбавлення волі.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...