Вибухівку накрили дитячою пелюшкою: У Москві підірвали автівку власника ресторанного бізнесу (фото)

У вівторок, 15 жовтня, на південному заході Москви вибухнула автівка, що належить власнику ресторанного бізнесу Віктору Мішачову. Через це постраждали троє осіб, передають Патріоти України.

Зазначається, що внаслідок вибуху постраждали троє осіб, зокрема 6-річна дитина. Натомість Мішачову відірвало частину кисті та поранило ногу. Ще один чоловік теж зазнав поранення ноги.

Згідно з повідомленням, вибуховий пристрій лежав на капоті машини під дитячою пелюшкою. Мішачов прибрав його, в цей момент пристрій вибухнув. Припускається, що вибухівку могли підкласти конкуренти бізнесмена.

Довідка. Мішачов - генеральний директор ресторанної компанії "Шейкер груп", власник часток у барах Москви та Єкатеринбурга.

Будуть лише проблеми! Що в жодному разі не можна міняти у своєму автомобілі

вівторок, 15 жовтень 2024, 16:50

Попри те, що існує великий вибір найрізноманітніших марок і моделей автомобілів, автомобілісти після придбання машини, намагаючись підлаштувати її під себе, щось у ній змінюють. Але в деяких випадках, як наголошують експерти, це загрожує проблемами з з...

Уже пора готуватися: Україна назавжди перейде на зимовий час, названо дату

вівторок, 15 жовтень 2024, 16:30

2024 року українці востаннє перейдуть на зимовий час, оскільки Верховна Рада проголосувала за припинення практики переведення годинників двічі на рік. Після цього переходу Україна більше не переходитиме із зимового на літній час, назавжди перейшовши на...