Вибухова краса: 16-річна дочка Моніки Беллуччі і Венсана Касселя знялася для глянцю у відвертому вбранні (фото)

Діва Кассель останнім часом нарозхват. Юна дочка Венсана Касселя і Моніки Беллуччі прикрасила відразу кілька обкладинок глянцевих журналів. Остання з них вийшла найвідвертішою. 16-річна дівчина знялася для іспанського Harper's Bazaar, де красується в спокусливому образі. Фото моделі вже є на офіційній сторінці Harper's Bazaar в Instagram, передають Патріоти України.

"Діва Кассель - одна з головних зірок березневого номера Harper's Bazaar Spain. Дочка Моніки Беллуччі і Висента Касселя, що є істинним відображенням вибухової краси її матері і ідеальною спадкоємицею привабливості свого батька, позує спеціально для обкладинки Harper's Bazaar Spain в якості нового посла Dolce Rose для Dolce & Gabbana Beauty. Вона - одна з тих осіб покоління молодих талантів, які бачать майбутнє; армія молоді, яка надихнула нас висловитися і зустріти багатообіцяюче майбутнє", - представили нову героїню на сторінці журналу в мережі Instagram.

Діва Кассель позує в total-образі Dolce & Gabbana: чорному боді та картатому піджаку, а завершують стильний ансамбль лофери в тон всьому образу. Знімав юну красуню знаменитий іспанський фешн-фотограф Хаві Гордо, а за її вбрання відповідала стилістка Беатріс Морено де ла Кова.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...