Вибили хлопцю зуби та зламали об нього стілець: На Черкащині копів підозрюють у катуванні затриманого (фото)

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу і відсторонення поліцейських від посад.

Двом старшим дільничним офіцерам поліції сектора поліцейської діяльності відділу поліції ГУ Нацполіції в Черкаській області повідомили про підозру у вчиненні тортур по відношенню до 28-річного чоловіка. Про це інформує прес-служба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України.

За попередньою інформацією, увечері 5 лютого в приміщенні службового кабінету, під час перевірки причетності 28-річного громадянина до скоєння крадіжок, працівники поліції жорстоко познущалися над ним.

Слідством встановлено, що 5 лютого потерпілий разом зі своїм братом і товаришем перебували в гаражі в місті Городище. Туди зайшли оперативні працівники поліції, які забрали чоловіка в поліцію, де двоє старших дільничних намагалися отримати у нього пояснення з приводу крадіжок.

Для отримання зізнання поліцейські в службовому кабінеті почали бити хлопця, зламавши об нього залізний стілець. Після цього вони наділи на нього наручники і продовжували бити руками, ногами, шлангом від вогнегасника, а також пластиковою пляшкою з водою по голові, обличчю та тулубу.

В результаті потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді забою м'яких тканин обличчя, голови і спини, також у нього вибиті зуби. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу і відсторонення поліцейських від займаних посад. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років.

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...