Вибиті двері, зіпсовані нерви: Поліція влаштувала "маски-шоу" в помешканні ексдинамівця Мілевського (відео)

У Мілевського знову проблеми

Колишній нападник збірної України та Динамо Київ Артем Мілевський розповів, що до нього навідалася Національна поліція України.

За словами екс-форварда, правоохоронні органи "прийшли в гості" з метою провести обшук.

Колишній футболіст навіть поділився відео, однак, зазначив, що через таємницю слідства воно неповне. Зафільмував лише вибиту скляну дверь.

"14.01.2024, 08:00 ранку... З Новим Роком. Засівати прийшла Внутрішня Безпека Нацполіції України. Такі машини стояли під вікном.

Коротше, пристойно покошмарили. Убили нервові клітини... У зв'язку з таємницею слідства, Нацполіція заборонила викладати повне відео обшуку", - написав Артем.

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...