Кіллеру лише 18: З'явилися дані про підозрюваного в замаху на депутата в Києві

З'явилися нові подробиці затримання підозрюваного в замаху на депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва і вбивстві його 3-річної дитини. Як пише в Facebook журналіст Юрій Бутусов, підозрюваному 18 років. У свою жертву він стріляв один раз з гвинтівки калібру 7,62 мм, передають Патріоти України.

"Кілер чатував Соболєва поблизу ресторану "Маріо", упізнав свою жертву в темряві. Очевидно, він отримав наводку. Постріл був зроблений з невеликої відстані, кілер цілився в Соболєва, але не врахував швидкість руху машини", - зазначає журналіст.

За даними поліції, кілер діяв не один, і це був замовний замах. Головною версією нападу слідство вважає конфлікт Соболєва з колишнім суддею Вищого господарського суду Артуром Ємельяновим через контроль над торговельною мережею "Обжора".

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...