Видали себе самі: СБУ викрила митників, які зняли на відео "святкування" вдалої оборудки

Інспектори отримували зиск з кожної фури, яку оформлювали у своїй зоні відповідальності.

Служба безпеки України викрила на корупції митників в Івано-Франківську. Про це повідомляє прес-служба відомства, передають Патріоти України.

Правоохоронці викрили корупційну схему, організовану інспекторами на Галицькій митниці в Івано-Франківську. За інформацією, вони поставили "на потік" вимагання хабарів від компаній імпортерів та експортерів. У відповідь гарантували не створювати штучні перешкоди під час митного оформлення. Інспектори отримували зиск з кожної фури, яку оформлювали у своїй зоні відповідальності.

"Співробітники СБУ викрили одразу чотирьох інспекторів. Вони здійснили понад 3 тисячі операцій з митного оформлення вантажів і транспортних засобів. І загалом встигли "заробити" більше ніж 3 мільйони гривень", – йдеться в повідомленні.

Митники зняли на відео "святкування" вдалої оборудки. Якщо провину митників доведуть, їм загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...