Видалив із соцмереж усі дописи про війну: Брат відомої української співачки вирішив будувати кар'єру в РФ (фото)

Рідний брат співачки Тетяни Решетняк (Tayanna) Михайло Марвін виявився зрадником. На сторінці в Instagram він опублікував пост, в якому заявив, що співпрацюватиме з російським лейблом Black Star, передають Патріоти України.

«Більше немає жодних непорозумінь. Лейбл передав мені права на ім'я та пісні. Ми залишаємося колегами та друзями. Наша співпраця продовжиться, але у новому форматі. Я самостійний артист, а команда Black Star буде моїм дистриб’ютором та забезпечить менеджментом», — написав Марвін, який родом із Чернівців.

Він також видалив усі свої дописи про війну в Україні та повернувся до Росії. У Мережі закликали Марвіна здати український паспорт. Раніше Tayanna розповідала, що її брат виїхав із Росії після початку повномасштабної війни в Україні. Але Марвін вирішив «перевзутися» — його вчинок викликав гнів у Мережі.

«Соромно за тебе. Більше я про такого артиста і таку людину в принципі не хочу нічого чути й бачити», «Дно пробите», «Мені соромно за те, що ви українець, це дуже низько і підло», «У той час, як у Харківській області знаходять злочини російської армії, ви повертаєтеся в лігво цих тварин. Гроші вже не пахнуть», «Видалити всі дописи на підтримку України, повернутися в країну агресора і спонсорувати ракети, що летять на твою рідну землю, ти нижче дна, не пробачимо», «Здай український паспорт», «Продажна шкура! Я розчарована. Бабло вирішує все. Паспорт українця поверни, а собі роби російський», «Повне розчарування та ганьба», «Шкода твою сестру», — пишуть у коментарях під постом Марвіна.


Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...