Видавцю доведеться виправити помилку власним коштом: Лісовий прокоментував інцидент з картою України без Криму

Міністр освіти і науки Оксен Лісовий відреагував на скандал з підручником з української мови для учнів сьомого класу, де зображена карта України без Криму. Відповідний допис очільник відомства опублікував у Facebook, передають Патріоти України.

Зокрема, Лісовий заявив, що Крим – це Україна, а технічну помилку власним коштом виправить видавець, який допустив некоректність дизайну. Як зазначив міністр, відомство має питання до якості шкільних підручників. За словами очільника Міносвіти, ці питання пов’язані з діяльністю Інституту модернізації змісту освіти.

«Їх ми порушуємо не вперше. З 2 вересня 2024 року рішенням міністерства експертизу забезпечуватиме Український інститут розвитку освіти. У 2025-2026 році МОН завершує реорганізацію Інституту модернізації змісту освіти. Щоб питання з якістю підручників зняти раз і назавжди», – зазначив він.


Плод в утробі був неживий: У Польщі в лікарні померла 25-річна вагітна українка

понеділок, 9 вересень 2024, 22:53

В Польщі в лікарні померла 25-річна вагітна українка. Без матері залишилося троє дітей. Про це пише польське видання Wiadomosci, передають Патріоти України. Трагедія сталася ще в середині серпня, але про неї стало відомо тільки зараз. Жінку привезли в ...

Видавцю доведеться виправити помилку власним коштом: Лісовий прокоментував інцидент з картою України без Криму

понеділок, 9 вересень 2024, 22:17

Міністр освіти і науки Оксен Лісовий відреагував на скандал з підручником з української мови для учнів сьомого класу, де зображена карта України без Криму. Відповідний допис очільник відомства опублікував у Facebook, передають Патріоти України. Зокрема...