Видовище вражає! У космосі помітили загадковий НЛО - нагадує зображення на монастирських фресках 600-річної давності

У мережі обговорюють відео з загадковим НЛО, який був помічений біля Міжнародної космічної станції. У ролику, опублікованому на YouTube-каналі MrMBB333 наводяться для порівняння фрагменти 600-літніх фресок з сербського монастиря Високі Дечени, передають Патріоти України.

На фресках, де зображено розп'яття Христа, присутні малюнки об'єктів, дуже схожих за формою на непізнаний літаючий об'єкт конусоподібної форми. Фрески датуються приблизно 1350 роком. Історики вважають, що це зображення сонця та місяця.

Як пише видання The Sun, ролик породив безліч коментарів. «Просто надприродна схожість, прямо моторошно», «Збіг? Не думаю», «Майже ідентичні «, — писали користувачі. Хтось, утім, припустив, що це просто шматок космічного сміття незвичайної форми.


Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...