"Вигідно, щоб ми тихо гнили": Російський комік жорстко висловився про владу та суспільство в РФ (відео)

Олександру Долгополову не подобається, що людям не дають "жити своїм життям", а деякі групи населення мають привілеї.

Популярний російський стендап-комік Олександр Долгополов розкритикував російську владу і російське суспільство. Так, він заявив, що чинний режим в РФ застарів і закостенів. Про це Долгополов висловився в інтерв'ю журналісту Юрію Дудю. Відео опубліковано на Youtube-каналі "вДудь", передають Патріоти України.

"Мої претензії в тому, що цей режим абсолютно закостенів. Я зіткнувся з цим ще коли у школі навчався, і зараз я стикаюся з цим повсюдно, оскільки все наше життя пронизане цією закостенілістю настільки, що будь-яка ініціатива, хороша чи погана, придушується. Суспільству не вигідні зміни, суспільству вигідно, щоб усе залишалося на своїх місцях. щоб ми тихо і спокійно вмирали, щоб ми гнили в тюрмах і не висовувалися. І мені не подобається це. Це моє майбутнє, моя країна. Я хочу жити так, як хочу, а не так, як мені кажуть", – заявив комік.

Він додав, що йому не подобається, що людям не дають "жити своїм життям", а деякі групи населення мають привілеї. "Мені не подобається, що тебе можуть посадити просто так. Мені не подобається ця ненависть і злість, яка культивується в нашому суспільстві. Мені не подобається, що в країні епідемія СНІДу і з цим нічого не роблять, а замість цього додають уроки православного виховання. Вся наша країна – це один великий спектакль, і ми живемо в декораціях. Замість того, щоб говорити про реальні проблеми, ми говоримо про те, що вигідно цьому спектаклю для того, щоб він тривав. Я вважаю, що це погано і це проблема цього режиму, бо йому так вигідно", – сказав Долгополов.

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...