Виглядає, як справжній монстр: Чоловік зробив безліч операцій і відрізав носа, щоб перетворитися на "інопланетянина" (фото)

32-річний Ентоні Лоффредо з Франції зробив безліч операцій, тату і пірсинг, щоб виглядати як "реальний інопланетянин". Про це пише The Sun, передають Патріоти України.

Останньою операцією стало видалення носа, для цього француз звернувся за допомогою до барселонського модифікатора Оскара Маркеса, оскільки операція незаконна в його рідній країні.

Хірург успішно провів процедуру, відому як ринотомія, в результаті чого у Ентоні залишилася зяюча діра на обличчі.

"Спасибі тобі @oscarmarquezbodymod, ти запам'ятаєш моє життя... Тепер я можу ходити з високо піднятою головою завдяки тобі, я пишаюся тим, що ми зробили разом", - подякував хлопець хірургу в своєму Instagram.

Відзначається, що це не перша незвичайна операція, яку зробив самопроголошений інопланетянин. Йому також хірургічним шляхом видалили обидва вуха, розрізали язик скальпелем.

Крім того, він наважився зробити собі татуювання очних яблук, хоча чорнила можуть осліпити, вставив шкірні імплантати в обличчя, що надає його шкірі більш рельєфну текстуру. Тепер у нього на лобі шишки, як у рептилій, і різкі лінії на вилицях.

Незважаючи на колись яскравий вигляд до операції, Ентоні не шкодує про свою трансформацію.

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...