Виглядає неприємно: В Австралії на пляжі знайшли загадкового "вбивцю собак" (фото)

Морський житель нагадував жовто-чорну безформну масу.

В Австралії місцевий житель знайшов на пляжі дивну істоту, яку охрестили "вбивцею собак", передають Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.
Місцевий житель знайшов істоту на пляжі Лейтон поблизу австралійського міста Перт. Морський житель нагадував жовто-чорну безформну масу. Чоловік зняв істоту і опублікував її фото в мережі. Користувачі зазначили, що ця істота є "вбивцею собак". До коментарів приєднався професор з департаменту біологічних наук університету Маккуорі Кулум Браун. Фахівець розповів, що на знімку зображена аплізія, яку ще називають морським зайцем.

Ці черевоногі молюски в захисних цілях використовують чорнило, що містить токсини. Вони можуть викликати м'язові спазми, тремор, нудоту або навіть напад і смерть у собаки, якщо вона з'їсть молюска. Біолог порадив господарям вихованців, які зіткнулися з морським зайцем - показати тварину ветеринару.

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...