Виглядає вдвічі молодше: Британська бабуся розкрила секрет привабливості

Мешканка англійського графства Беркшир розповіла, що допомагає їй мати вигляд значно молодший за її вік. 53-річна Трейсі Белінда, у якої троє дітей і два онуки, зізналася, що кожні два тижні відвідує спапроцедури, передають Патріоти України.

Крім того, перед виходом на вулицю вона завжди накладає на шкіру сонцезахисні засоби, аби не прискорювати процес старіння шкіри.

"Останнім часом залишатися в формі стало складніше, особливо в зоні живота. Тому я почала займатися спортом п'ять разів на тиждень. Мені подобаються інтенсивні інтервальні тренування: 30 секунд ти виконуєш вправу, потім 30 секунд відпочиваєш", – говорить британка.

Раз на місяць Белінда приймає у себе вдома косметолога. Спеціаліст робить їй масаж обличчя, спини й голови, а також використовує спеціальні пахощі, які допомагають впоратися зі стресом.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...