Виглядала, наче персонаж фільму жахів: В Одесі неадекватна дівчина влаштувала на вулиці погром (відео)

В Одесі на вулиці Академіка Сахарова дівчина в неадекватному стані влаштувала на вулиці погром, вирвавши рослину з вуличної клумби. Відповідне відео опубліковано в Telegram-каналі "Х ** вая Одеса", повідомляють Патріоти України.

Судячи з кадрів, дівчина, мабуть перебувала в стані затуманеної свідомості. Вона боса підійшла до клумби, схопилася за рослину і вирвала її. Після чого віднесла на кілька кроків, поставила на землю, і пішла з видом переможця. Вся сцена виглядала досить моторошно і нагадувала фільм жахів.

"Вона вже як пам'ятка цього міста", "Вона що, в Зелентрест на роботу влаштувалася?", "Трохи з телевізора не вилізла! Фух! Обійшлося!", - пишуть коментатори.

У сотні разів далі від Сонця ніж Земля: Науковці з'ясували, що в Сонячній системі існує ще одна планета

субота, 20 квітень 2024, 9:23

Вчені стверджують, що їм вдалося виявити нові докази того, що в Сонячній системі існує дев'ята планета. Про це пише Independent. Автори нового дослідження тепер стверджують, що їм вдалося виявити ще більше доказів того, що дев'ята планета все ж існує н...

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...