Виготовили спеціально для пухнастика: Кіт Степан із Харкова отримав вражаючий подарунок від рятувальників (фото)

23 грудня на зустрічі з рятувальниками 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Харкова відомий блогер із Харкова кіт Степан отримав подарунок. Рятувальники подарували йому картину. Про це повідомила хазяйка кота на сторінці його Instagram, передають Патріоти України.

"Під час останньої зустрічі з рятувальниками 11-ї ДПРЧ Харкова отримав картину, де відважні вогнеборці рятують мого пухнастого друга. Пишаюся усіма нашими рятувальниками та рятувальницям", — розповів кіт Степан.

Зазначимо, на картині, подарованій коту Степану, зображений дорослий кіт у формі рятувальника 11-ї пожежно-рятувальної частини Харкова. Кіт-рятувальник тримає на руках кошеня, яке дістав із вогню.

Американський університет присвоїв коту за "видатні заслуги" докторський ступінь

неділя, 19 травень 2024, 10:00

Університет Вермонта присвоїв почесний ступінь "доктора" коту Максу, якого так люблять студенти. Про це у суботу, 18 травня, повідомляє видання Нuffpost. . Вказуэться, що кіт отримав ступінь за "полювання на мишей та популярність серед студентів". . ...

Е-кабінет військовозобов’язаного в Україні: Як його зареєструвати та чи замінить він похід до ТЦК

неділя, 19 травень 2024, 9:05

У суботу, 18 травня, в Україні почав почати працювати електронний кабінет військовозобов’язаного. Він є одним із нововведень, прописаних у нещодавно прийнятому законі про мобілізацію. Юрист компанії MORIS Ростислав Соботник розповів УП, як працюватиме ...