Виграла всі чотири етапи та фінал сезону: Скільки отримала Ярослава Магучіх за перемогу в Діамантовій лізі

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх за перемогу в сезоні Діамантової ліги отримала 70 тисяч доларів, повідомляють Патріоти України.

За перемогу на етапі Діамантової ліги атлети одержують по 10 тисяч доларів, а за золото у фіналі – 30 тисяч. Українська стрибунка у висоту виграла всі чотири етапи та фінал сезону. Таким чином, призові Магучіх становили 40+30 тисяч доларів, тобто 70 тисяч доларів.

Нагадаємо, що Діамантова ліга є щорічною серією престижних комерційних змагань із легкої атлетики. Як повідомлялося, у 2024 році Ярослава Магучіх втретє поспіль виграла сезон Діамантової ліги.

Крім того, Магучіх стала олімпійською чемпіонкою Ігор-2024 у Парижі. Для здобуття нагороди спортсменці вистачило взяти з першої спроби висоту 2 м. Також українка є бронзовою призеркою Олімпіади в Токіо, чемпіонкою світу у приміщенні та на відкритому повітрі та чемпіонкою Європи.

На борту знаходився власник золотодобувної компанії: У РФ розбився вертоліт Rсobinson R66

вівторок, 17 вересень 2024, 21:51

У Росії у вівторок, 17 вересня, розбився вертоліт Rсobinson R66. Російські ЗМІ пишуть, що на борту знаходився власник золотодобувної компанії ТОВ Хергу Мікаел Арутюнян. Про це повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. Як п...

"Сварливий карликовий бичок": Вчені несподівано виявили новий незвичний вид риб (фото)

вівторок, 17 вересень 2024, 21:29

Новий вид риб був знайдений у Червоному морі: менше 2 сантиметрів завдовжки, він примудрився вмістити достатньо люті у свою крихітну мордочку, щоб заслужити загальну назву "сварливий карликовий бичок", зазначають Патріоти України. Науковці вперше поміт...