Виявили посеред Ла-Маншу: Українець намагався втекти з Великої Британії на байдарці

Український біженець, який, як вважають, переховувався від британської поліції, намагався перетнути Ла-Манш до Франції на байдарці. Спробу втечі він здійснив у неділю, 1 вересня. Про це повідомляє Telegraph, передають Патріоти України.

Мігрант, ім'я якого поки що невідоме, був вперше помічений представником громадськості біля британського узбережжя, що призвело до безуспішних пошуків рятувальним катером Дувра в прибережних водах.

Лише коли він досяг середини Ла-Маншу, його підібрали члени екіпажу дослідницького судна Marshall Art, які помітили, як він несамовито веслував до їхнього судна. До вечора неділі він був у Кале після того, як його зняли з судна, яке перебувало у французьких водах, коли його підняли на борт. Інцидент був зафіксований на відеозаписах розмов між Marshall Art і французькою та британською береговою охороною, які намагалися з'ясувати його наміри.

Член екіпажу Marshall Art спочатку зв'язався з береговою охороною Дувра, щоб запитати, чи "відомо їм про байдарочників, які займаються чимось, що було заплановано". "Ми щойно помітили каякера приблизно в 300-400 метрах від нашої корми. Ми досить далеко від берега і перебуваємо посередині [Ла-Маншу]. За такої погоди я не впевнений, що він має намір бути тут", - йдеться в повідомленні.

Представник берегової охорони Дувра відповів, що їм нічого невідомо про байдарочників, і запитав, чи є якісь ознаки лиха. "Поки що ні, але він йде прямим курсом до нашого судна, тому я думаю, що він шукає допомоги", - відповів член екіпажу Marshall Art, зазначивши, що він "докладає чимало зусиль", щоб наблизитися до судна.

Піднявшись на борт, берегову охорону Дувра повідомили, що чоловік просить не заарештовувати його, додавши: "Я підозрюю, що він хоче відпочити і повернутися до свого каяка. Він не має чіткого уявлення про свій пункт призначення. Він запитував, як дістатися Франції. Він піднявся на борт, щоб відпочити і випити, але висловив побоювання, що ми можемо його заарештувати".

Згідно з джерелами, чоловік переховувався від поліції у Великій Британії – хоча було незрозуміло, в якому злочині його можуть підозрювати.

"Розбите серце": Жінка розлучилася з чоловіком через два тижні після весілля і назвала причину

середа, 4 вересень 2024, 23:55

Жінка з розбитим серцем розлучилася з чоловіком всього через два тижні після весілля. Вона не змогла пробачити йому те, що він зробив на своїй парубочій вечірці. Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Наречена організувала виїзне весілля з бат...

Українцям відмовляють в субсидіях: Ось хто не отримає допомоги від держави

середа, 4 вересень 2024, 23:40

В Україні діє спрощений механізм звернення по таку допомогу – без збирання довідок та витрачання часу на заповнення декларації. Водночас в отриманні субсидії може бути відмовлено – проте, якщо виправити помилки, отримати її все одно можна буде, передаю...