Виявилися кусючими: Собак Джо Байдена відіслали з Білого дому через агресивну поведінку (фото)

Пес президента вкусив співробітника його резиденції у Вашингтоні.

Німецькі вівчарки президента США Джо Байдена повернулися до його сімейного будинку в Делавері через агресивну поведінку, повідомляють Патріоти України із посиланням на CNN.

Джерело розповіло виданню, що пес Майор, якого сім'я Байденів взяла з притулку у 2018 році, вкусив співробітника служби безпеки Білого дому. Про стан потерпілого поки нічого не відомо, але після нападу собак вирішили забрати з резиденції президента.

3-річний Майор раніше неодноразово демонстрував агресивну поведінку: стрибав, гарчав і гавкав на співробітників Білого дому. Старший пес Байденів, 13-річний Чемп, спокійний і повільний в силу похилого віку.

Майор і Чемп переїхали до Білого дому менш ніж через тиждень після інавгурації Джо Байдена. Перша леді Джилл Байден на шоу Келлі Кларксон розповіла, що собаки бігають по всій резиденції, і одного разу вона виявила неслухняного Майора на "казенному" дивані.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...