Виявився тезкою розшукуваного: У Росії поліцейські помилково жорстоко побили військового

Медики зафіксували у постраждалого забиття, струс мозку та закриту черепно-мозкову травму. Чоловік написав заяву в прокуратуру.

Сахалінські поліцейські переплутали військовослужбовця, який прийшов подати заяву про крадіжку телефону, зі злочинцем і побили його. Про це в четвер, 19 грудня, повідомляють Патріоти України із посиланням на Sakh.com.

За даними агентства, 38-річний військовослужбовець з міста Аніви втратив телефон і вирішив написати заяву в поліцію. Але у відділенні поліції його побили троє чоловіків у цивільному. За словами потерпілого, його били руками і ногами протягом 30-40 хвилин і відпустили лише після того, як вирішили звірити дані паспорта і з'ясували, що його прийняли за тезку, що перебував у розшуку.

Після цього військовослужбовець зняв побої. Медики зафіксували у нього забиття, струс мозку та закриту черепно-мозкову травму. Чоловік написав заяву в прокуратуру. Після цього його викликали в поліцію і пригрозили «повісити» на нього справу про погрози якійсь родині. Але військовослужбовець пояснив, що розмову він записав на диктофон, а серед тих, хто з ним говорив, були двоє поліцейських, які били його. За інформацією «Сибір.Реалії», в прес-службі регіонального главку СКР підтвердили, що за фактом події проводиться перевірка.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...