Виїхав до Ізраїлю та звернувся до Путіна: Яку позицію щодо війни зайняв російський комік Семен Слєпаков

Відомий гуморист і комік Семен Слєпаков у своїх піснях безжально критикує владу і висміює російських чиновників. За допомогою гумору він піднімає в суспільстві гострі та незручні питання, зазначають Патріоти України.

Як йдеться в сюжеті проекту FreeДом, колишній гравець КВН з П'ятигорська останніх 10 років попрацював і гумористом, і шоуменом, й продюсером. А його доходи зросли до 240 мільйонів рублів на рік.

На перший погляд може здатися, що Семен Слєпаков - опозиціонер, адже співає на злобу дня: країна потопає в корупції, а прості росіяни не мають прав і свобод. Але це насправді не так. Військовому злочинцю Путіну Семен співає лише дифірамби. Він називає його харизматичною людиною з хорошим почуттям гумору.

Коли тисячі незгодних росіян у 2018 році вийшли на протести проти влади, продюсер, який заробив собі капітал на федеральному телеканалі, публічно критикував мітинги й виступав проти зміни влади.

А коли Путін напав на Україну і почав руйнувати міста та вбивати дітей, Семен одним з перших виїхав з рідної країни до Ізраїлю, а не вийшов на протести проти звірячих злочинів.

Спробувати припинити цю криваву війну Слєпаков вирішив за допомогою мирного і шанобливого відеозвернення до кривавого злочинця Путіна: "Розумію, що вже все зайшло дуже далеко. Але у вас напевно вийде щось змінити, якщо ви вважаєте за необхідне".

"Виявилося, що ті росіяни, які закликали змінити злочинну владу, мали рацію, але Семен на всіх медійних майданчиках транслював мільйонам співвітчизників, що потрібно терпіти", - йдеться в сюжеті.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...