Виїхав на зустрічну смугу: П’яний депутат міськради на Київщині на смерть збив батька з сином на мотоциклі

На момент ДТП алкоголь в крові водія легковика становив 2,0 проміле (допустима норма – 0,2).

На місці ДТП на Київщині. Фото: прес-служба нацполіції.

У Київській області між містом Яготин і селом Сотниківка автомобіль Chevrolet Niva зіткнувся з мотоциклом Jawa. У результаті як сам мотоцикліст, так і його пасажир загинули на місці. Також відомо, водій легковика перебував у стані алкогольного сп’яніння. Подія трапилася близько 18:00 6 травня, передають Патріоти України.

Як з’ясували правоохоронці, Chevrolet Niva виїхав на зустрічну смугу, а опісля сталося його зіткнення з мотоциклом. В результаті аварії водій і пасажир мотоцикла, жителі села Сотниківка, від отриманих травм загинули на місці. Їм було 32 та 57 років. Тіла чоловіків відправили на судово-медичну експертизу задля встановлення причин їхньої смерті. Також як докази з місця інциденту вилучено автомобіль та мотоцикл – їх поліцейські помістили на майданчик тимчасового затримання транспортних засобів.

За інформацією прес-служби Нацполіції у Київській області, порушником виявився 32-річний житель Яготина, який водночас є депутатом міськради. Його вже затримали. Слідство встановило, що на момент ДТП алкоголь в крові водія легковика становив 2,0 проміле (допустима норма – 0,2).

На місці події працювали керівництво та слідчо-оперативна група Яготинського відділення поліції, експерти-криміналісти, працівники Слідчого управління поліції Київщини, а також медики. За фактом інциденту відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу про порушення правил безпеки дорожнього руху. Наразі триває слідство, правоохоронці встановлюють обставини смертельної ДТП.

Політиків вже не вперше ловлять на керуванні авто у стані алкогольного сп’яніння. Зокрема, на початку квітня на Столичному шосе в Києві патрульні після гонитви зупинили автомобіль Audi. Його водієм виявився колишній народний депутат від "Батьківщини" Ігор Скосар Колишнього депутата Верховної Ради спіймали на п’яному водінні : власне він так і представився правоохоронцям. За результатами перевірки на алкотестері, в організмі водія виявили 2,39 проміле алкоголю.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...