Виїхав з роботи і перестав відповідати на дзвінки: Зниклого під Дніпром чоловіка знайшли у згорілому авто (фото)

У районі села Старі Кодаки Дніпропетровської області у вівторок, 30 березня, згорів автомобіль. Усередині Toyota Higlander виявили останки людини. Причина загоряння наразі невідома, інформують Патріоти України.

На місці інциденту працювали рятувальники та поліцейські. Зазначимо, що 29 березня в Дніпрі зник чоловік, який о 9:30 виїхав із місця роботи на Набережній Перемоги, 40, на своїй машині Toyota Higlander. Пізніше зв'язок із ним обірвався.

У поліції називали ім'я зниклого – Анатолій Міщенко. Чи пов'язане зникнення особи з інцидентом зі згорілим авто, правоохоронці поки не повідомляють. Копи публікували фото українця, а також його транспортний засіб.

Прикмети Міщенка: зріст близько 165 см, волосся коротке світло-русяве, повної статури, очі світло-сірого кольору.

Анатолій Міщенко

Джерело: Інформатор

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...