Вийшла до чвертьфіналу турніру у Вашингтоні: Еліна Світоліна розгромила росіянку (відео)

Перша ракетка України Еліна Світоліна розгромила росіянку Дар'ю Касаткіну в другому колі турніру WTA 500 у Вашингтоні, передають Патріоти України.

28-річна уродженка Одеси (№27 WTA) за два сети розібралася з тенісисткою з країни-терористки (№11 WTA), яка виступала в нейтральному статусі. Матч тривав одну годину 37 хвилин і завершився перемогою українки з рахунком 6:2, 6:2.

Упродовж зустрічі Світоліна один раз подала навиліт, зробила 4 подвійні помилки та використала 4/9 брейкпойнтів.

Еліна та Дар'я грали між собою увосьме в кар'єрі. Усі вісім поєдинків, зокрема матч 1/8 фіналу Roland Garros-2023, виграла представниця України.

Додамо, що Касаткіна раніше публічно засудила збройну агресію РФ проти України.

Зазначимо, що в матчі першого кола змагань у Вашингтоні Світоліна вибила експершу ракетку світу з Білорусі Вікторію Азаренко.

У чвертьфіналі Еліна зустрінеться з переможницею матчу між американками Джессікою Пегулою та Пейтон Стернс.

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Російські хокеїсти-аматори під час гри здолали в рукопашній супротивника-ФСБшників. Чекісти образились і вирішили пересаджати більш вправних хлопців (відео)

субота, 28 вересень 2024, 22:40

У Біробіджані (Росія) шістьох гравців аматорської команди «Тафгай» затримали за побиття хокеїстів від ФСБ під час матчу Нічної хокейної ліги. . "Тафгай" зустрічався з командою "Фантом", що представляє регіональне управління ФСБ. Звичайна льодова бійка...