Вийшла із лімузина, відкривши двері ногою: Алла Пугачова повернулася до Москви (відео)

Російська співачка Алла Борисівна Пугачова повернулася до Москви. Про це повідомив її близький друг, російський дизайнер Ігор Гуляєв. Він виклав відео, як Примадонна виходить з лімузина, відкриваючи двері ногою, передають Патріоти України.

"Аллуся, як же тебе не вистачало!", - підписав Гуляєв ролик. Як повідомила росЗМІ концертний директор співачки, Пугачова повернулася до Москви давно, але концерти поки що не плануються.

Зазначимо, Алла Пугачова поки публічно не висловлювалася про війну в Україні, а ось її чоловік Максим Галкін засудив звірства російських окупантів і російське керівництво, яке віддає накази бомбити мирні міста.

Втім, в РФ вирішили звинуватити Аллу Борисівну навіть в мовчанні - мовляв, якщо мовчить, значить солідарна з чоловіком. На тлі цього російський пропагандист Антон Красовський запевнив, що найближчим часом планує розкрити всьому світу нібито шокуючі подробиці про найбільшу артистку Аллу Борисівну Пугачову. Однак компромат досі не оприлюднили.


Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...