Вийшла за сигаретами: У страшній ДТП зі "швидкою" в Харкові двоє дітей втратили матір

У страшній ДТП з каретою швидкої допомоги в Харкові загинула мати двох дітей - вона вийшла пізно ввечері за сигаретами. Про це повідомляє "Об'єктив", передають Патріоти України.

За словами родича загиблої в ДТП Леоніда Солтанова, "швидка" збила жінку, коли вона поверталася з магазину. У неї залишилося двоє дітей і чоловік.

"Ніхто навіть уваги не звертає на пішохідний перехід - як перли, так і пруть. Треба поставити світлофор на цій проклятій ділянці. Тут стільки людей вже загинуло - море. На моїй пам'яті людей вже 11 полягло там", - сказав він.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...