Вийшло дуже цікаво: Леся Нікітюк блиснула вишуканим креативом, прикрасивши домашню ялинку живими трояндами

Леся Нікітюк

У своєму Instagram знаменитість похизувалася, яке в неї цьогоріч святкове деревце. При цьому, Леся відмовилася від ялинкових прикрас, замість котрих використала живі квіти. Ведуча прикрасила ялинку яскравою гірляндою та червоними трояндами.

Леся Нікітюк / © instagram.com/lesia_nikituk

"Перша ялинку тут…", - зазначила Леся, ймовірно, маючи на увазі, що саме в цій квартирі.

Ялинка Лесі Нікітюк / © instagram.com/lesia_nikituk

До речі, знаменитість також показала лайфгак, як зробити так, аби живі квіти простояли якомога довше та не в'янули. Ведуча купила спеціальні тримачі для троянд, куди, ймовірно, можна налити трішки води. Окрім того, квіти будуть тримати форму.

Ялинкові прикраси Лесі Нікітюк / © instagram.com/lesia_nikituk

Користувачі Мережі оцінили креативність Лесі та засипали її компліментами. Вони зазначили, що в неї цьогоріч неабияк гарна ялинка: "Дуже цікава ідея оформлення", "красуня", "навіть троянди розквітли у ялинці Лесі".

Леся Нікітюк / © instagram.com/lesia_nikituk

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...