Вийшло цікаво, але в хлопця проблеми тепер: Активіст вирішив домогтися ремонту доріг, малюючи непристойності навколо ям (фото)

У Новій Зеландії поліція пригрозила активісту, який намагався добитися ремонту доріг, малюючи пеніси навколо вибоїн, повідомляють Патріоти України із посиланням на The Guardian.

Джефф Апсон почав свою творчість у рідному Окленді у 2018 році. Він сподівався залучити до проблеми поганих доріг увагу міської ради, і з тих пір намалював понад 100 пенісів.

"Мені вже набридло дзвонити в Оклендське агентство автомобільних доріг. Тому я просто пішов і намалював великий пеніс", - сказав художник.

Для своєї творчості Апсон не шкодує фарб, використовуючи неонові кольори, які видно навіть уночі. На жаль Оклендський автодор такого активізму не оцінив: чиновники погрожують подати на нього в суд. Після того, як на графіті надійшла скарга, Апсону подзвонили з поліції. Вони сказали, що його витівки створюють "загрозу безпеці і відволікає увагу" водіїв.

Креативний новозеландець - не перша людина, яка вдається до такого способу взаємодії з міськими службами. У 2019 рада Мідлсбро у Великобританії відремонтувала вибоїни через тиждень після того, як на них намалювали пеніси.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...