Вийшов до магазину із другом, аби купити продуктів: В Алмати застрелили 21-річного юнака

Під час масових заворушень в Алмати, що в охопленому протестами Казахстані, загинув житель Жанаозена, студент п'ятого курсу Алматинського університету енергетики та зв'язку Іслам Торебек. Про це повідомляє lada.kz з посиланням на матір хлопця, зазначають Патріоти України.

За її словами, трагедія сталася 6 січня. Хлопець під час протестів перебував удома. А 6 січня вийшов з другом до магазину, аби поповнити запаси продуктів.

Жінка каже, оскільки вдома не було доступу до Інтернету, її син не знав про заворушення на вулицях Алмати. Цього дня Іслам і потрапив під обстріл, у результат чого загинув на місці. Відомо, що Іслам Торебек вчився в Алматинському університеті енергетики та зв'язку і мав отримати диплом цього року. У березні Ісламу виповнилося б 22 роки.

Нагадаємо, у Казахстані тривають протести через ціну на скраплений газ. На тлі протестів у Казахстані президент країни відправив у відставку уряд, новим очільником якого 11 січня став 49-річний Аліхан Смаїлов.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...