Вийшов з автівки та вбив пішохода: У центрі Києва громадянин Азербайджану розправився з чоловіком, котрий зробив зауваження щодо порушення ПДР. Камери спостереження зафіксували трагедію

Схоже, що вбивця хотів просто провчити прискіпливого киянина, котрий до того ж міг бути нетверезим

У Києві водій Hyundai Sonata посеред дороги двома ударами вбив пішохода, повідомляють Патріоти України з посиланням на столичну поліцію. Смертельний інцидент стався на вулиці Городецького.

“Під час дорожнього конфлікту водій авто наніс смертельний удар пішоходу та втік з місця події. За пів години поліцейські затримали зловмисника. Наразі тривають слідчі дії, правоохоронці встановлюють всі обставини цієї події”, – сказано в повідомленні.

Момент конфлікту зафіксували камери відеоспостереження. Нападник-киянин, 1994 року народження – був затриманий в порядку статті 208 КПК України.

Прессекретар прокуратури Києва Надія Максимець повідомила, що водієм Hyundai виявився громадянин Азербайджану 1992 року народження, що має посвідку на проживання в Україні. Померлий пішохід – киянин, 1969 року народження.

За фактом події розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 КК (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно